RECUPEREAZA ACCIZA DE PRIMA INMATRICULARE

V-ati saturat de impozitele pe care trebuie sa le platiti anual? De taxele care trebuie achitate pentru fiecare inmatriculare? De amenzile usturatoare datorate in cazul in care comiteti o contraventie? De taxa de prima inmatriculare, de poluare, timbru de mediu sau cum s-o mai fi chemand in decursul celor sapte ani care au trecut de cand a fost introdusa? „Si ce daca?!”, parca ar zice autoritatile.

Veti mai avea inca ceva de platit. Incepand cu 1 septembrie 2013 a intrat in vigoare Ordonanta Guvernului nr. 16 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal si reglementarea unor masuri fiscal-bugetare, publicata in Monitorul Oficial nr. 490/02.08.2013. Ce spune aceasta ordonanta?

Partea care ne intereseaza in articolul de fata o reprezinta articolul 207 privind sfera de aplicare a accizei unde, la litera i, regasim: autoturisme şi autoturisme de teren, inclusiv cele importate sau achiziţionate intracomunitar, noi sau rulate, cu codurile NC: 8703 23, S703 24 şi 8703 33, a căror capacitate cilindrică este mai mare sau egală cu 3.000 cm3

Reclame

Recuperare timbru de mediu https://timbrudemediu2013.wordpress.com

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s