Ce „surprize“ mai poţi avea, pe lângă timbrul de mediu

Costuri de înmatriculare auto în 2015. Timbrul auto ar trebui să fie mai mic cu 1% în acest an, datorită unui curs leu-euro mai favorabil pentru consumatori, însă acesta nu este singurul cost care trebuie suportat. Printre aceste costuri de înmatriculare auto în 2015 se regăsesc şi certificatul de înmatriculare sau tarifele pentru confecţionarea plăcuţelor cu numărul maşinii.

Partea cea mai consistentă dintre costurile de înmatriculare auto în 2015 o constituie, în mod clar, timbrul de mediu, fosta taxă de primă înmatriculare. Aceasta a suferit o sumedenie de schimbări în ultimii ani, iar ultima variantă de calcul duce la o serie de costuri imense pentru cei cu maşini luate la mâna a doua.

Taxa auto în 2015 O serie de calculatoare online permit, însă, calcularea acesteia. Spre exemplu, un astfel de calculator online se găseşte pe site-ul Auto.ro. Astfel, pentru un autoturism Euro 5 cu o vechime de 4-5 ani şi o capacitate cilindrică de 1.600 centimetri cubi sunt necesari 506 euro, adică 2.251 lei, potrivit unui astfel de model de calcul pentru costurile de înmatriculare auto în 2015.

Anunțuri

Recuperare timbru de mediu https://timbrudemediu2013.wordpress.com

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s