Avocat timbru de mediu 0725.886.169

Vrei sa-ti recuperezi taxa de poluare? Noi te ajutam sa-ti recuperezi banii sau sa-ti inmatriculezi masina fara plata taxei de poluare. Suntem printre primii din Romania care au castigat in instanta restituirea taxei de poluare in 2012 pe legislatia noua.

Avocat-timbru-de-mediu

Va putem ajuta noi in toate aceste probleme.

IN FINAL SA LUATI O SUMA CU 15% MAI MARE DECAT ATI PLATIT SAU TREBUIA SA PLATITI

nr. telefon
0730.762.786
Reclame

15 gânduri despre &8222;Avocat timbru de mediu 0725.886.169&8221;

 1. Salut.Putem evita sau sa recuperam taxa de timbru 2014?Eu urmeaza sa inmatriculez o masina si sint nevoit sa platesc 914 euro.Cum pot sa nu platesc ?Sau daca trebui sa platesc se pot recupera bani ?100/LA 100.cAT TIMP DUREAZA?SI CE ONORARIU AVETI?Banii luati la recuperare sumei?multumesc mult

  Apreciază

  Răspunde
 2. Cu se poate inmatricula o masina fara a plati timbrul de mediu?Daca se cistiga in instanta,inseamna ca este deja declarata neconstitutionala.Cheltuieleile de judecata si onorariul advocatului se cistiga in instanta?!

  Apreciază

  Răspunde
 3. doresc sa stiu daca se pot inmatricula autovehicule fara plata taxei de timbru 2014, adica pe perioada procesului se poate inmatricula provizoriu ca dupa castigarea procesului sa o inmatriculez definitiv?,sau trebuie intai inmatriculata platita taxa si abia apoi recuperat in instanta?, va rog sa ma lamuriti daca se poate si cum , cat costa onorariul pentru un astfel de proces, si va rog indicati-mi un proces castigat pentru moua taxa de timbru, care sa fie verificabil, pe portalul instantelor.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Buna seara.
  In 2014 am inmatriculat un autovehicul pe societate si am fost nevoit sa platesc suma de 6982 Lei ca Taxa de Poluare.
  La cererea mea facuta la ANAF Dir. Reg. Iasi pt recuperarea integrala a sumei platita, mi se raspunde ca nu exista baza legala pt. recuperarea sumei platite si potrivit Legii 554/2004 in caz de nemultumire a raspunsului, sa ma adresez instantelor de judecata.
  Va rog sa ma indrumati cum sa procedez pt. recuperarea sumei, multumesc.

  Apreciază

  Răspunde
 5. . Am o masina pe firma;.firma nu mai are activitayte din 1998, an in care am achizitionat masina ca aport la capital .As dori sa trec masina pe prsoana fizica fara sa platesc taxa de mediu Doresc o solutie..

  Apreciază

  Răspunde
 6. Am cumparat o masina 2005si proprietaru mi.a zis ca el nu platit nici o taxa de Mediu…a facut cu vechiu propritar la notar…o adev..si nu a trebuit sa plateasca nimic…am nevoie de acea adev…el a zis ca nu…ca pot vb cu un avocat…si el imi rezolva la fel..si nu tre sa platesc..taxa de mediu…el a facut asta in2013…deci ce tre sa fac…??masina inmatriculata in romania…

  Apreciază

  Răspunde

Recuperare timbru de mediu https://timbrudemediu2013.wordpress.com

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s